Ετήσια Τακτική Γενική Εκλογική- Απολογιστική Συνέλευση || 2018 – 2019

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη του Συλλόγου, στην Ετήσια Τακτική Γενική Εκλογική- Απολογιστική Συνέλευση της σχολικής χρονιάς 2018-19.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14.10.2018 και ώρα 10:30 στο Αμφιθέατρο του Σχολείου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, ήτοι μη παρουσίας των ταμειακώς εν τάξει μελών που αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον το 1/3 των μαθητών του Σχολείου , η   συνέλευση θα επαναληφθεί, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, στις  11:00 της ιδίας ημέρας με όσα παρόντα μέλη.

Κατά την συνέλευση θα

  • εκλεγεί προεδρεύων της Γενικής Συνέλευσης και Γραμματέας της
  • τεθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. υπό την έγκριση του Σώματος
  • γίνει ψηφοφορία έγκρισης των παραπάνω απολογισμών
  • εκλεγεί εφορευτική επιτροπή
  • διεξαχθούν αρχαιρεσίες ανάδειξης του νέου νέων οργάνων του συλλόγου για την επόμενη διετία

Να σημειωθεί ότι δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη που έχουν πληρώσει τη συνδρομή του τρέχοντος σχολικού έτους 2018/19.

Να είστε όλοι εκεί!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου

Βαγγέλης Καλογιάννης

Πρόεδρος Δ.Σ.

1o Εαρινό Φεστιβάλ Μ.Σ.Θ || Nein!!! Das ist Verboten

Ανοικτή επιστολή στη διορισμένη διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης 

Συμπαθέστατη κυρία,

Συγχαρητήρια! Με την πρόσφατη συμπεριφορά σας  ξεπεράσατε εαυτόν και πράγματι βάλατε ακόμη ένα λιθαράκι στο καταστροφικό σας δημιούργημα!

Διαβάζοντας το απαντητικό σας έγγραφο στην ενημερωτική μας επιστολή- πρόσκληση  του Συλλόγου Γονέων για συνεργασία στη διοργάνωση του “1ου Εαρινού Μουσικού Φεστιβάλ του Μ.Σ.Θ.” , αλλά και την προηγούμενη καθώς και την μετέπειτα συμπεριφορά σας και μεθόδευση αποδεικνύετε περίτρανα το παραπάνω σχόλιο.

Με το “έτσι θέλω”, ακυρώσατε μια ωραία προσπάθεια των γονέων, καθηγητών και μαθητών του Σχολείου Μας, του δικού Μας Σχολείου, του Σχολείου των μαθητών, των καθηγητών και των γονιών.  

Με  παρελκυστική συμπεριφορά, αόριστες απαντήσεις  (“θα σας απαντήσω …”),  όταν  η  κ. Αγγελική Μάρκου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων σας επέδωσε την επιστολή- πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων, αλλά και στη συνέχεια με την μη απάντηση στις επανειλημμένες τηλεφωνικές  κλήσεις  όπως και στο ηλεκτρονικό της μήνυμα στις 29.04.2018.

Με απίστευτη ανειλικρίνεια, ” …μέχρι σήμερα δεν έχω κάποια πληροφόρηση από τους μουσικούς συναδέλφους…” αναφέρετε στο απαντητικό σας έγγραφο με ημερομηνία 30.04.2018, ενώ τις προηγούμενες ημέρες όταν ήσασταν μαζί με συναδέλφους σας στην εκδρομή της Ξάνθης είχατε ενημερωθεί ήδη από αυτούς σχετικά με τις προκαταρκτικές συζητήσεις του Συλλόγου Γονέων με ορισμένους καθηγητές για την οργάνωση της παραπάνω εκδήλωσης.

Με ανακριβείς πληροφορίες αναφορικά στην ηλεκτρονική αποστολή του εν λόγω εγγράφου σας στο Σύλλογο Γονέων. Τέτοιο έγγραφο δεν έφτασε ποτέ σε κάποιο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συλλόγου ή μέλους του ΔΣ του. Χρειάστηκε να σας επισκεφθεί  ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων στις 02.05.2018, για να του το επιδώσετε (πιο σωστά: να του το πετάξετε κατάμουτρα) και να του δώσετε την ανακριβή πληροφορία αναφορικά στην πρότερη ηλεκτρονική αποστολή του.

Με την “κάνω την ανήξερη” στάση σας, όταν τάχα δεν αντιλαμβάνεστε πως η πρόταση μας να αναλάβετε το επικοινωνιακό κομμάτι της εκδήλωσης, δεν σήμαινε την ανάληψη της επικοινωνίας του συλλόγου με τους φορείς και τα ΜΜΕ αλλά την πρόσκληση της προσωρινής έστω ένταξης σας στο Σχολείο Μας.

Με την υποκριτική και περιπαικτική στάση σας, όταν  εύχεστε “καλή συνέχεια”, ενώ γνωρίζατε πως με την “αποθάρρυνση”  των καθηγητών- υφιστάμενων σας,  ως προς τη συμμετοχή τους μαζί με τους  μαθητές τους  στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της γιορτής και την εκ των πραγμάτων μείωση της προσέλευσης μαθητών και γονέων,  δυναμιτίζατε την γιορτή. Μια γιορτή που πέραν των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών στόχων της, αποσκοπούσε και στην ενίσχυση των οικονομικών του Συλλόγου. Ενός συλλόγου που μόνο τη φετινή χρόνια έχει εισφέρει  (πέραν της αφιλοκερδούς προσωπικής εργασίας των μελών του) άνω των 3.000€ σε στήριξη της μαθητικής κοινότητας, σε στήριξη σχολικών εκδηλώσεων, σε αγορά νέου εξοπλισμού και σε επισκευές στο σχολείο! Γεγονός που εσείς ανερυθρίαστα κάνετε ότι δεν το γνωρίζετε…

Μόνο λύπη προκαλούν τα παραπάνω…

Λύπη και την αναφώνηση:  Αιδώς Αργείοι !

 

Χαρίλαος Μαρκόπουλος- Γονέας μαθητή του ΜΣΘ

Καλογιάννης Βαγγέλης – Γονέας μαθητριών του ΜΣΘ

Μιστιλόγλου Ιορδάνης – Γονέας μαθήτριας του ΜΣΘ

Επισυνάπτονται οι επιστολές :

Σάρωση_20180424
Scan0059